Powerdeelnemer Dirk Zijp benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Powerdeelnemer Dirk Zijp heeft een lintje gekregen voor al het vrijwilligerswerk dat hij tot nu toe in zijn leven heeft gedaan. Hij was bestuurslid van de Jeugdtheaterschool Mirakel (nu Scholen in de Kunst). Voor de Atletiek Vereniging Triathlon was hij lange tijd hardlooptrainer, voorzitter van de verbouwcommissie van het clubhuis, secretaris van de beheercommissie en voorzitter van de werkgroep Maatschappelijk Verantwoorde Vereniging (MVV).

Hij was voorzitter en penningmeester van de duurzaamheidscommissie van D66 Amersfoort en organiseerde landelijke congressen, conferenties en workshops. Als bestuurslid bij Stichting One Planet, droeg hij bij aan duurzaamheidsprojecten.

Op dit moment is hij nog steeds bestuurslid bij de WAR, een veelzijdige broedplaats voor kunst, wetenschap en innovatie in Amersfoort. Voor deze vele maatschappelijke verdiensten is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Dirk is een enthousiaste bas in het Powerkoor en sinds dit jaar maakt hij ook deel uit van onze Power mannen eetclub Gourmen (www.power-amersfoort.nl/2020/02/21/gourmen-onverdroten-verder/)

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen