Powercoaching in tijden van corona

Veel activiteiten van Power liggen stil in deze tijd van corona. We brengen jullie graag op de hoogte van het feit dat het Powercoaching voor studenten aan de HU volop doorloopt.

Niet helemaal ‘gewoon’ uiteraard. De kennismakingen en ontmoetingen verlopen doorgaans telefonisch of digitaal. Bespreking van stukken ook. Niet zoals we gewend waren, maar de nodige resultaten worden geboekt. Er is een gestage stroom van aanvragen en veel Powercoaches zijn druk bezig om de begeleiding goed te laten verlopen.

Inmiddels doen zes opleidingen aan de HU mee met Powercoaching. We hebben een bestand van ongeveer 30 coaches en dit studiejaar inmiddels al 70 aanvragen van studenten behandeld. Kortom, het loopt goed.

Aan het eind van het jaar maken we de balans op en laten we weten of er voor het volgende studiejaar weer nieuwe coaches nodig zijn. Laten we hopen dat de contacten dan weer wat soepeler kunnen verlopen, want elkaar (ook) fysiek ontmoeten is toch altijd plezierig.

Martin van der Vliet, martinjvandervliet@gmail.com en Marianne van Omme, mariannevanomme@gmail.com
Contactpersonen Powercoaching

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen