SAMEN STERK 2

Enige tijd geleden vroegen wij wie het leuk zou vinden om de komende tijd contact te hebben met een of enkele Power-deelnemers, samen eten (thuis, met max. 4, kan een afhaal-diner zijn!), wandelen, koffie-to-go bij het Stadscafé, naar museum, of gewoon een bezoekje bij elkaar, etc.

Daaruit is inmiddels een wandelgroepje ontstaan.

De activiteiten die je daarna met elkaar organiseert doe je op persoonlijke titel, Power draagt hier geen enkele verantwoordelijkheid voor. Hou je wel aan de richtlijnen. www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

Wil je contact hebben met andere Power-deelnemers, stuur dan een mail met je wensen naar info@power-amersfoort.nl. Je gegevens zullen dan worden doorgegeven aan maximaal 3 andere Power-deelnemers.

Het Power bestuur.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen