Power-Gallery leeft!!!

De tentoonstellingswebsite Power-Gallery leeft!!!
Hij daagt niet alleen schilders, beeldhouwers, keramisten en textiele vormgevers uit, maar nu ook creatief schrijvers en fotografen. De site voorziet duidelijk in een behoefte, die wij allemaal kennen: om de mooie dingen die we maken, niet alleen voor onszelf te houden, maar te delen met anderen.

Wist je
– dat op de site van de Power-Gallery onder “Nieuw Toegevoegd” regelmatig nieuwe kunstuitingen van onze deelnemers te zien zijn?
– dat tijdens Digi-Cafe (iedere 22e van de maand) één van de Gallery-deelnemers of een andere uitgenodigde gast iets vertelt over zijn/haar creaties?
– dat nu ook muziekmakers uitgenodigd worden een link van hun eigen opname (YouTube filmpje) te mailen naar tonvanderpal@gmail.com zodat hij het filmpje op de Gallery-site kan zetten.
– dat POEF een groepje fotograferende Power-deelnemers is (POwer Eerste Fotoclub). Zij geven elkaar maandelijks een opdracht en bespreken die opdracht aan het eind van die maand. Omdat POEF in deze corona-tijd niet kan samenkomen hebben ze van de nood een deugd gemaakt en worden hun foto’s getoond op Power-Gallery. Die pagina wordt dus elke maand vernieuwd.
– dat Annemarieke Krabbendam het leuk zou vinden om een creatief schrijfclubje op te richten? Zie op de Power-Gallery website onder ‘taal kunstenaars’ voorbeelden van haar schrijfkunst. Als je belangstelling hebt kun je Annemarieke bellen op 06 411 162 32.

Zoals jullie merken is Power-Gallery gegroeid van alleen 2/3D beeld naar ook eigenverbeelding in woord en klank.

Uitnodiging voor alle Power-deelnemers die hoe dan ook artistiek actief zijn: heb je iets gecreëerd dat je het ganse volk tonen wilt, stuur het naar tonvanderpal@gmail.com. Ton is de technische beheerder van de Power-galerie die ruimte biedt voor beeldende kunst en voor literaire creaties.

Wie artistieke werken wil bekijken van Power-deelnemers kan altijd terecht op www.power-gallery.nl. Daar vind je de namen en de werken van alle exposanten.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen