Nieuw: POWER-DigiCafe terugkijken…

Het team (de barkeepers) achter het POWER-DigiCafe krijgt regelmatig de vraag of de maandelijkse editie van het DigiCafe kan worden teruggekeken. Sowieso leuk, maar ook handig als je er niet bij kon zijn of een indruk wilt krijgen. Terugkijken kan vanaf nu.

Hoe dan? Ga naar het nieuwsbericht op deze website dat verwijst naar een verslag van een editie van het DigiCafe. Bijvoorbeeld: POWER-DigiCafe 22 maart 2021, een verslag. Open dit bericht. In het verslag staat een link naar een video-samenvatting van het betreffende POWER-DigiCafe. Je moet eerst wel even inloggen (zelfde gebruikersnaam en wachtwoord als voor het smoelenboek en jouw persoonlijke omgeving op deze website). Vanaf 22 februari j.l. zijn video-samenvattingen toegevoegd.

Waarom inloggen? We hebben gekozen voor privacy en veiligheid. Alleen ingelogde POWER deelnemers kunnen de beelden bekijken. Op de video’s is het privacy reglement van POWER voluit van toepassing.

Veel kijkplezier namens de barkeepers van het POWER-DigiCafe en in het bijzonder Hans van Doorne (de maker van de video’s).

N.B. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld. Er op klikken geeft geen bewegend beeld. Ga naar het nieuwsbericht met het verslag als je een video wilt bekijken!

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen