Ik wil wel, maar durf niet! Is online ontmoeten wel gezellig? De barkeepers van het POWER-DigiCafé doen een serieuze poging om de meest gestelde vragen over het POWER-DigiCafé te beantwoorden.

Wat zijn de kosten voor deelname?
Die zijn er niet. Aanmelden en daarna deelnemen aan het POWER-DigiCafé is gratis. Daar is bewust voor gekozen. Het blijft vooralsnog ook zo. Het POWER-DigiCafé kan wel en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn.

Het POWER-DigiCafé houdt op na corona?
Het POWER-DigiCafé is ontstaan tijdens corona en heeft de ambitie om te blijven bestaan, maar staat op dit moment in de pauze-stand. Het POWER-DigiCafé is een extra sociaal ontmoetingsplatform voor POWER deelnemers. Deelnemers kunnen zo kiezen uit fysieke en online mogelijkheden. Op verzoek van activiteiten, thema’s, POWER-deelnemers kan het DigiCafé vlot worden opgestart om te online ontmoeten te faciliteren.

Meedoen aan het DigiCafé via ZOOM is eng (en ik kan het niet)?
Voor het POWER-DigiCafé hoef je geen ZOOM- of andere videovergader-ervaring te hebben. Het is juist ook bedoeld om ZOOM en online ontmoeten te leren kennen. Het kan juist jouw wereld vergroten. Schroom niet, de vrijwilligers (barkeepers) van het DigiCafé helpen je graag. Probeer het gerust eens.

Kan ik een onderwerp aandragen?
Het POWER-DigiCafé is er voor iedere POWER deelnemer en iedere POWER activiteit. Wil je een hoofdthema verzorgen? Een activiteit promoten? Jouw verhaal delen? Het kan allemaal!

Kan ik meedoen als barkeeper (vrijwilliger van het POWER-DigiCafé)?
Jazeker! Heel erg graag. Wil je meedoen met de communicatie, programmering, het bijhouden van de website, de technische ondersteuning, presenteren? Meld je aan via barkeepers@power-digicafe.nl

Ik wil wel meedoen, maar alleen kijken, kan en mag dat?
Geen punt. Doe wat je past. Het POWER-DigiCafé probeert zo interactief mogelijk te zijn. Het is een sociaal online ontmoetingsplatform. Maar net zoals in een fysiek café zijn er praters, kijkers en luisteraars en alles er tussenin.

Het is niet zo gezellig als in een echt Café en meer gericht op inhoud
Het POWER-DigiCafé is meer dan een kroeg. We brengen informatie, cultuur, spel en andere zaken. Er is zeker ook alle ruimte voor bijkletsen en ontmoeten. Boven alles is het DigiCafé een sociale activiteit. En ja, het is een extra ontmoetingsmogelijkheid en geen vervanging van fysiek samen zijn. Al voelt het vaak tijdens het DigiCafé wel als een hele fijne ontmoeting, met elkaar tegelijk op hetzelfde scherm op het hetzelfde moment.

Nog meer of andere vragen?
Mail ons jouw vraag via barkeepers@power-digicafe.nl