Nieuwe coördinator Sociaal!

Vincent van Rootselaar vult per direct de vacature van coördinator Sociaal in en gaat samen met Iet Bos mooie plannen maken voor de invulling van het thema. Wij zijn heel blij met zijn enthousiaste inzet.

Hij stelt zichzelf als volgt voor: ‘Een rode draad in mijn arbeidzame leven is misschien wel geweest het voorwaardenscheppend bezig zijn in de dienstverlenende sector met de aandachtsgebieden financiën en informatievoorziening zodat organisaties hun doel konden verwezenlijken.

Een belangrijk doel van Power is elkaar ontmoeten, de zuurstof van ons bestaan, waardoor we in beweging komen en blijven ook als we ouder worden.

Als coördinator wil ik een bijdrage leveren om elkaar bij Power op een prettige en zinvolle manier te kunnen ontmoeten. Tot ziens bij Happy POWER Hour en de Zomer-borrel, en al die andere leuke activiteiten bij Power!’

Welkom Vincent!

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen