DERDE POWER-LUSTRUM IN 2022

Wie doet er mee met de voorbereiding?

Het is al weer ruim drie jaar geleden dat het tweede Power-lustrum plaatsvond. Met zo’n 100 Power-deelnemers vierden we in De Observant op 12 november 2017 het tienjarig bestaan van Power-Amersfoort.

Met een lezing door Prof. Dr. Roelof Hortulanus, met workshops, met een optreden van het Power-koor en met veel gezelligheid werd het een leerzame en feestelijke bijeenkomst. Het programma met als titel ‘De Reis door het Leven’ paste helemaal bij het wezen van POWER: Prettig Ouder Worden En Relativeren. De onderstaande foto’s getuigen hiervan.

Eind 2022 willen we op een even plezierige en succesvolle wijze ons volgende lustrum vieren. Om dit te kunnen organiseren nodigen we Power-deelnemers uit om na te denken over de vorm en inhoud. Ongetwijfeld zijn er Power-deelnemers die een bijdrage willen leveren aan de voorbereiding en anderen die willen zorgen voor de realisatie van het derde Power-lustrum.

Iedereen die een inhoudelijke of praktische bijdrage wil leveren vragen we zich te melden. Heb je zin om mee te denken, heb ideeën of voorstellen? Wil je in de voorbereidingsgroep zitten? Kun je helpen bij de uitvoering?
Laat het ons weten, via info@power-amersfoort.nl.

Bestuur POWER-Amersfoort
Thea Campagne, HJ Koster, Gon Veltkamp

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen