Oproep: Samen naar de opera?

Oproep voor Powerleden die het fijn vinden om met elkaar naar de opera te gaan

Mijn naam is Ragnhild van Deemter-Poot. Ik ben begin 2021 in Amersfoort komen wonen en toen ook deelnemer van Power geworden.

Ik zou graag operavoorstellingen in groepsverband willen bijwonen.

Ik realiseer me dat er met de maatregelen ter bestrijding van de pandemie rekening gehouden moet worden. Op dit moment moeten bezoekers van theaters een geldige QR-code hebben van het coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs.

Voorlopig zou ik graag willen weten of er animo is om met een groepje 3 of 4 keer per jaar op stap te gaan, bijvoorbeeld naar locatie Stopera in hartje Amsterdam. Als dit zo is, dan kunnen we afspreken om dit idee en de mogelijke arrangementen met elkaar nader te bespreken.

Spreek dit plan je aan? Neem dan contact met mij op:

Ragnhild van Deemter-Poot,
rmpoot@gmail.com of 0647696545

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen