70+ modellen gezocht voor Fotoproject

Als creatief-portret fotograaf doe ik, Ton van der Pal, mee aan een mentoraat onder leiding van Frank Boots, een bekend portret- en modelfotograaf. Er doen 10 fotografen aan het mentoraat mee. Iedere fotograaf moet een onderwerp kiezen en ik heb gekozen voor:

De bedoeling is, dat ik ongeveer tien stuks 70+ dames fotografeer in de kleding, die ze met Kerstmis aan hadden of aan gehad zouden kunnen hebben. Ik maak dan meerdere foto’s per persoon. Hieruit maak ik een keuze voor een persoon, het model, en vervolgens maak ik met die persoon een groepsportret. Klinkt natuurlijk vreemd, maar die persoon komt dan dus meerdere keren voor in de eindcompositie.

Na afloop krijgt “het model” natuurlijk alle foto’s alsmede de eindcompositie. Ook de andere niet als model geselecteerde dames krijgen hun foto’s.
Meestal is er een soort eindpresentatie van alle deelnemende fotografen. Dat kan een digitale presentatie zijn, een expositie of een boekje.

Voor dit project dacht ik direct aan Powerdames. Ik zou hen dus graag willen uitnodigen mee te doen. Aanmelden via tonvanderpal@gmail.com of per telefoon, 06 22362104. We prikken dan meteen een datum.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen