Theatersport op 17/12 vervalt

Theatersport

Voor powerleden die openstaan voor een nieuwe activiteit, die behalve spannend en uitdagend ook leuk en onderhoudend is, willen wij van thema Sociaal theatersport introduceren als activiteit.

Wat is Theatersport? Theatersport is een toneelvorm zonder script, waarbij je geïmproviseerde scenes speelt d.m.v. dialogen en ter plekke reageert op de improvisaties van elkaar. Je hebt dus geen houvast aan je eigen ideeën die je vooraf hebt bedacht.

Waar moet je op letten bij theatersport? Denk na over welk type of personage jij uit wil beelden. Laat vooral expressie zien en wees vooral niet bang om een beetje te overdrijven als je jouw personage uitbeeldt. Verder is het belangrijk dat je met z’n allen een soort van verhaallijn bewaakt: begin/midden/eind.

Waar/hoe kan ik het beoefenen? Amersfoort Theatersport (www.amersfoorttheatersport.nl/ ) biedt een beginnerscursus aan op de dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur van 1,5 uur. Helaas is deze cursus voorlopig gecanceld i.v.m. de opgelopen Corona besmettingen.

Wat is een meespeelavond? Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft in een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk!  Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt. Helaas is deze meespeelavond voorlopig gecanceld i.v.m. de opgelopen Corona besmettingen.

OPROEP: Wie heeft er zin om kennis te maken met deze geheel nieuwe activiteit? Als je belangstelling hebt mail dan naar Vincent van Rootselaar, e-mail: vrootsel@outlook.com. Ik coördineer dan de aanvragen. De meespeelavond van 17 december is i.v.m. de opgelopen Corona besmettingen komen te vervallen. We wachten af wanneer we in 2022 kunnen beginnen. Er hebben zich inmiddels ca. 10 mensen aangemeld. 

Beginnerscursus 2022. Mocht je belangstelling gewekt zijn voor Theatersport dan zijn we van plan om – exclusief voor Powerleden – volgend jaar, als de omstandigheden het toelaten, een beginnerscursus Theatersport aan te bieden tegen een gereduceerd tarief.

Recensies Facebookpagina van Amersfoort Theatersport. “Vanavond kennis gemaakt met theatersport op de Meespeelavond. Wat een ongelofelijk leuke avond! Heel snel een vertrouwd gevoel met elkaar en wat een plezier in al die steeds weer helemaal nieuwe scenes. Dat smaakt naar meer!”

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen