Het sociale ontmoetingsplatform van POWER, ons DigiCafé was tot 6 december 2021 te vinden op een aparte website. Het DigiCafé is nu te vinden is op de thuispagina van POWER direct onder de zes thema’s.

Dit benadrukt dat het DigiCafé er graag is voor alle thema’s en activiteiten om nieuws onder de aandacht te brengen, een hoofdonderwerp te verzorgen, mee te denken en -werken aan het POWER-DigiCafé. Het DigiCafé staat ten dienste van de zes POWER-thema’s en alle activiteiten, vandaar de keuze voor een smalle (ondersteunende) POWER-blauwe balk onder de thema’s op de homepage.

Het DigiCafé valt niet meer onder het thema Sociaal of een ander thema, maar heeft een rol ten behoeve van POWER als geheel. Denk aan een vergelijkbare positie van het WEB-team dat ondersteunend is aan het totaal van POWER. Het WEB-team heeft geen coördinatoren. Dat is voor het DigiCafé ook het geval.

LET OP!!! Het aanmelden is aangepast!
Een extra groot voordeel van het invoegen van de DigiCafé-website binnen de POWER-omgeving is dat aanmelden voor het DigiCafé nu hetzelfde gaat als voor alle POWER-activiteiten. Minder klikken dus en meer gebruiksgemak. 

Voor vragen, opmerkingen en het inbrengen van jouw onderwerp: mail naar barkeepers@power-digicafe.nl

Met hartelijke groet van de barkeepers van het DigiCafé,