In 2018 is er binnen POWER een enthousiast koor van start gegaan onder bezielende leiding van Edwin Schimscheimer.

We zijn begonnen met 20 leden en zijn inmiddels uitgegroeid tot 45 leden. Ons repertoire bestaat uit zowel Nederlandse-, Franstalige- als Engelse songs.

Dankzij corona hebben we twee keer een concert af moeten blazen en vanwege dit gegeven hebben we besloten voorlopig eens in de 14 dagen op maandagmiddag met elkaar lekker te zingen om ooit t.z.t. weer een mooi concert te kunnen geven.

Mocht je interesse hebben om heerlijk te gaan zingen, neem dan contact op met Ali de Ridder, mailto:ali_de_ridder@hotmail.com

En……..natuurlijk zijn de heren meer dan welkom!

Het Power koor wil gewoon lekker kunnen blijven zingen en volgt daarom de overheidsregels en het protocol van het Koornetwerk Nederland, versie 23-11-2021: koornetwerk.nl/wp-content/uploads/2021/11/Protocol-richtlijnen-koorsector-update-6-november-2021-versie-2-6-november-2021.pdf