Beste POWER-deelnemer,

Je hebt je korter of langer geleden aangemeld als deelnemer. Naast de tweewekelijkse Nieuwsbrief willen we je ook graag wegwijs maken op de POWER-website.

Ga er eens op een regenachtige zondagmiddag of ander moment rustig voor zitten en blader stuk voor stuk alle pagina’s door. Via www.power-amersfoort.nl kom je op de homepage waar zowel de Agenda als alle thema/aandachtsgebieden direct toegankelijk zijn. Inloggen is hier niet voor nodig, evenmin als voor meedoen aan de activiteiten. Voor de aangeboden activiteiten heb je zo een redelijke kans dat nog niet alles is volgeboekt!

Wil je het Smoelenboek inzien, een Bestuursbericht lezen of iets veranderen in je eigen gegevens dan moet je eerst inloggen. Klik hiertoe op de homepage in het blauwe menu op de knop ‘Power’ en vervolgens op het blauwe vak ‘Inloggen’. Zo nodig kun je hier ook een nieuw wachtwoord aanvragen.

Het Smoelenboek is alleen voor betalende Power deelnemers en is een prettig hulpmiddel om elkaar te leren kennen en contact met elkaar op te kunnen nemen.
Wil je je gegevens vermeld zien in het Smoelenboek, mail dan een foto en je e-mailadres en/of telefoonnummer, zoals je dat onder de foto vermeld wilt hebben, naar foto@power-amersfoort.nl .
Er staan ook verschillende foto’s in het smoelenboek zonder e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je deze gegevens wél toegevoegd wilt hebben, mail deze dan eveneens naar foto@power-amersfoort.nl.
Bij gebrek aan een goede foto, is Ton van der Pal bereid een mooie foto van je te maken! Maak een afspraak : Friesestraat 71, 3812 EB Amersfoort, 033-4632348, tonvanderpal@gmail.com.

Lees voor verdere informatie het onderste algemene gedeelte van de nieuwsbrief.

Succes op je speurtocht en graag tot ziens op een bijeenkomst of activiteit.

Het webteam