Wie wil helpen met het organiseren van de Powerwandelingen? Met name bij de lange wandelingen kunnen we versterking gebruiken. Hou je van wandelen en wil je zo nu en dan een wandeling organiseren en begeleiden, meld je dan!

Veel Powerdeelnemers wandelen graag. We kregen vóór de Corona-pandemie makkelijk elke maand twee groepen van twaalf mensen vol voor de lange wandelingen (ca. 17 km)  en korte wandelingen ( tussen de 5 en 7,5 km) en één voor de middellange wandelingen (ca. 10 km).

Nu wandelen we in kleiner verband.  Maximaal  10 personen inclusief begeleiding voor de reguliere wandelingen die maandelijks plaatsvinden en maximaal acht personen inclusief begeleiding voor de meerdaagse en tweedaagse wandelingen. Dit betekent wel dat er minder mensen aan de wandelingen kunnen deelnemen, tenzij we meer begeleiders kunnen inschakelen. Iets voor jou? Neem contact op met een van de coördinatoren van Power Sportief voor meer informatie.

Wil Reijs, 033-4566568 of 06-51338832 of e-mail wilreijs@outlook.com

Coby van Rooijen, 06-2877 5451 of e-mail cvanrooijen@gmail.com