Hallo Tuinliefhebbers,

In februari 2022 zijn wij een tuingroep gestart die met elkaar de hobby deelt van ‘tuinen beleven’. Regelmatig bezoeken wij mooie tuinen, bijzondere kwekerijen, arboreta en groenmarkten. Ook de Floriade was een bezoek waard. Elkaars tuinen bekijken, het delen van tuinkennis en uitwisselen van stekjes vindt eveneens plaats. Of wij gaan naar een plek die de belangstelling heeft van een deelnemer, zoals iemands dahliatuin.

Via een What’sApp groep houden wij met elkaar contact hierover. Geïnteresseerd? Je kunt je aansluiten bij de tuingroep, maar ook vrijblijvend deelnemen aan de eenmalige uitjes. In de Powernieuwsbrief stellen wij regelmatig een uitje voor (inclusief koffie en lunch voor eigen rekening alsook eventuele bijkomende kosten). Hiervoor kan je je tot 1 week van te voren aanmelden.

Wij hebben een lange lijst van ideeën voor kleine en grote uitjes die iedereen kan uitvoeren – alleen of met een paar liefhebbers -, maar wel na contact met Hennie Brouwer, ter voorkoming van dubbelingen.

Overigens, wij zoeken uitbreiding van ons team. Leuke ideeën zijn altijd welkom en je kunt je ideeën aan de lijst laten toevoegen door deze te mailen naar: hennie.brouwer@hotmail.com. Deelnemers aan de tuingroep kunnen voor inzage de lijst opvragen via dit e-mailadres.

Wie doet met ons mee? Hoe meer belangstellenden, hoe meer plezier wij met elkaar beleven aan onze hobby.