Oproep: Wil jij het Power fietsteam komen versterken?

Onze organisatie is enorm gegroeid, we tellen nu bijna 600 deelnemers. Voor sommige deelnemers blijkt de drempel te hoog te zijn om een activiteit te organiseren. Terwijl daar onze kracht ligt! Het fietsteam bestaat uit 7 deelnemers. Op dit moment willen wij groeien naar een team van 10 personen. Daarom hebben wij binnen het fietsteam plek voor drie deelnemers. Om de drempel te verlagen hoef je niet meteen alles zelf te organiseren. Je kan bij ons als tweede begeleider starten. Mocht je denken: dat kan ik wel aan, want ik hebt de tocht zelf uitgezet en kent de bijzonderheden van de route, dan kan je uiteraard meteen als eerste begeleider aan de slag. Doe je mee?

Neem dan snel contact op met Vera Halleriet, 0640157115, coördinator activiteit fietsen of Anneke van Londen, 0627043481. Onder genot van een kopje koffie of thee vertellen wij graag over onze onderlinge samenwerking binnen het team en hoe de fietsers enthousiast zijn over onze fietstochten. Wie weet behoor je wellicht al snel tot ons fietsteam.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen