Oproep voor gastvrouwen/gastheren voor de Power koffieochtenden

Na ruim zes jaar heeft Marian Andringa aangegeven te stoppen met het gastvrouwschap van de koffieochtenden op woensdag en vrijdag in het Stadscafé. Wij zijn Marian zeer dankbaar voor al haar tijd en inzet.

Hierdoor, maar ook door het feit dat Marja Hamers de komende tijd niet beschikbaar is, zoeken wij enthousiaste, sociale, vriendelijke Powergenoten om regelmatig als gastvrouw of gastheer op te treden.

De belangrijkste taak is om Power-nieuwkomers hartelijk welkom te heten en hen te introduceren bij de overige deelnemers aan de koffiebijeenkomst, zodat zij een plezierige kennismaking met Power hebben.

Het is de bedoeling, dat er een pool van gastvrouwen/-heren gevormd wordt, die onderling de aanwezigheid op woensdag en vrijdag regelen.

Wil je ook je steentje bijdragen aan Power en houd je wel van gezelligheid? Geef je dan op via sociaal@power-amersfoort.nl. Wij rekenen op een grote reactie.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen