Driedaagse fietstocht langs de Gelderse IJssel – Herhaling


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: wo 4 september 2024 - vr 6 september 2024, Hele dag

Banner Fietsgroep - IJssel
De driedaagse Power fietstocht in mei was snel volgeboekt. Daarom herhalen we in september deze tocht naar de Gelderse IJssel bij Zutphen, Bronkhorst en Doesburg !

Op woensdag 4 september fietsen wij van Amersfoort over de Veluwe naar het hotel Zutphen. De tocht gaat via Barneveld, Radio Kootwijk, Assel, Beekbergen, Lieren en Voorst. Totaal ca. 75 km. We dineren in het hotel.
Donderdag 5 september maken we een rondrit langs beide kanten van de IJssel. Onderweg kunnen we genieten van het unieke rivierlandschap met de uiterwaarden. We bezoeken Bronkhorst, een van de kleinste stadjes in Nederland en verkennen de vestingstad Doesburg. We fietsen door het plassengebied van de IJssel tussen Giesbeek en Rheden. Ca. 70 km. We dineren in het hotel, of in een restaurant in Zutphen.
Vrijdag 6 september fietsen we terug naar Amersfoort, via een meer zuidelijke route dan de heenweg. Die gaat via Eerbeek, Otterloo en Achterveld. Ca. 75 km.

Lengte: Totaal 220 km; ca 75 km per dag.

Datum en tijd: Woensdag 4 september 9:00 t/m vrijdag 6 september 17:00.

Verblijf: In Zutphen hebben we een fiets-arrangement in Fletcher Resort-Hotel Zutphen (4 sterren). Op basis van eenpersoonskamer bedragen de kosten € 233,- inclusief 2x ontbijt, 1x een driegangen diner, 1x lunchpakketje voor onderweg; exclusief toeristenbelasting. Voor een tweepersoonskamer zijn de kosten €154,- per persoon. Er zijn nu eenpersoonskamers gereserveerd. Wil je een kamer delen neem dan contact op met Vincent.

Voor wie: De tocht staat open voor zowel gewone fietsers als e-bikers. Let op; de dag-etappes zijn tamelijk lang (75 km). We verlangen van de deelnemers dat ze een voldoende conditie hebben voor dit avontuur en ook dat hun fiets in goede staat is.

Aanmelden: Via het aanmeldformulier hieronder. Na aanmelding wordt je naam doorgegeven aan het hotel. De kamer wordt op jouw naam gereserveerd. Eventuele annuleringskosten zijn dus ook voor eigen rekening.

Reservelijst: We hanteren een reservelijst. Als de reis is volgeboekt kun je je belangstelling voor een eventueel opengevallen plaats aangeven via Vincent, met daarbij je naam en telefoonnummer. Kun je onverhoopt toch niet mee, neem dan contact op met de begeleider. Mogelijk kan iemand van de reservelijst mee.

Details: Nadere details zoals  vertrekpunt, route en horeca worden later bekend gemaakt.

Begeleiders: Vincent van Rootselaar en Tjerk Spriensma.

Maximum aantal deelnemers: 10

Contactpersoon: Vincent van Rootselaar via vrootsel@outlook.com.

De huisregels voor de fietsactiviteiten zijn hier te vinden.

Aanmelding geldt voor alle drie dagen!

 


Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen