Driedaagse fietstocht langs de Gelderse IJssel


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: wo 15 mei 2024 - vr 17 mei 2024, Hele dag

Banner Fietsgroep - IJssel
In mei organiseren we een opnieuw een driedaagse Power fietstocht! Dit keer naar de Gelderse IJssel bij Zutphen, Bronkhorst en Doesburg.

Op woensdag 15 mei fietsen wij van Amersfoort over de Veluwe naar het hotel Zutphen. De tocht gaat via Barneveld, Radio Kootwijk, Assel, Beekbergen, Lieren en Voorst. Totaal ca. 75 km. We dineren in het hotel.
Donderdag 16 mei maken we een rondrit langs beide kanten van de IJssel. Onderweg kunnen we genieten van het unieke rivierlandschap met de uiterwaarden. We bezoeken Bronkhorst, een van de kleinste stadjes in Nederland. En verkennen de vestingstad Doesburg. We fietsen door het plassengebied van de IJssel tussen Giesbeek en Rheden. Ca. 70 km. We dineren in het hotel, of in een restaurant in Zutphen.
Vrijdag 17 mei fietsen we terug naar Amersfoort, via een meer zuidelijke route als de heenweg. Die gaat via Eerbeek, Otterloo en Achterveld. Ca. 75 km.

Lengte: Totaal 220 km; ca 75 km per dag.

Datum en tijd: Woensdag 15 mei 9:00 t/m vrijdag 17 mei 17:00.

Verblijf: In Zutphen hebben we een fiets-arrangement in Fletcher Resort-Hotel Zutphen (4 sterren). Op basis van eenpersoonskamer bedragen de kosten € 225,- inclusief 2x ontbijt, 1x een driegangen diner, 1x lunchpakketje voor onderweg; exclusief toeristenbelasting. Voor een tweepersoonskamer zijn de kosten €150,- per persoon. In principe zijn alleen eenpersoonskamers gereserveerd. Wil je een kamer delen neem dan contact op met Anneke.

Voor wie: De tocht staat open voor zowel gewone fietsen als e-bikes. Let op; de dag-etappes zijn tamelijk lang (75 km). We verlangen van de deelnemers dat ze een voldoende conditie hebben voor dit avontuur en ook dat hun fiets in goede staat is.

Aanmelden: Via het aanmeldformulier hieronder. Na aanmelding wordt je naam doorgegeven aan het hotel. De kamer wordt op jouw naam gereserveerd. Eventuele annulerings-kosten zijn dus ook voor je eigen rekening.

Reservelijst: We hanteren een reservelijst. Als de reis is volgeboekt kun je je belangstelling voor een eventueel opengevallen plaats aangeven via Anneke, met daarbij je naam en telefoonnummer. Kun je onverhoopt toch niet mee, neem dan contact op met de begeleider. Mogelijk kan iemand van de reservelijst mee.

Details: Nadere details zoals  vertrekpunt, route en horeca worden later bekend gemaakt.

Begeleiders: Anneke van Londen en Jan Bonthond.

Maximum aantal deelnemers: 10

Contactpersoon: Anneke van Londen, af.van.londen@casema.nl

De huisregels voor de fietsactiviteiten zijn hier te vinden.

Aanmelding geldt voor alle drie dagen!

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen