Driedaagse fietstocht naar en door het Land van Maas en Waal

Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 24 mei 2023 - vr 26 mei 2023, Hele dag

In mei organiseren we een driedaagse fietstocht naar en door het Land van Maas en Waal!
Op woensdag 24 mei fietsen wij van Amersfoort, over de Utrechtse Heuvelrug naar Amerongen. Daar nemen wij de pont over de Lek, fietsen naar Tiel en dan opnieuw met een pont naar het Land van Maas en Waal. We overnachten bij Moeke Mooren (een 4 sterren hotel) tussen Maasbommel en Appeltern.
Donderdag 25 mei maken we een rondrit langs beide kanten van de Maas. Onderweg kunnen we genieten van de unieke rivierlandschappen en monumentale gebouwen in de karakteristieke dorpjes.
Vrijdag 26 mei fietsen we via Druten, de Blauwe Kamer, Rhenen, Overberg en langs het Valleikanaal terug naar Amersfoort.

Lengte: ca 60 km per dag.

Datum en tijd: woensdag 24 t/m vrijdag 26 mei 2023 .

Verblijf: In Appeltern hebben we een halfpension-arrangement in Hotel Moeke Mooren (4 sterren). Op basis van eenpersoonskamer bedragen de kosten circa € 205,00 inclusief 2x ontbijt, 2x driegangen diner en toeristenbelasting. In principe zijn alleen eenpersoonskamers gereserveerd. Wil je een kamer delen neem dan contact op met Anneke.

Aanmelden:  via het aanmeldformulier hieronder. Na aanmelding wordt je naam doorgegeven aan het hotel. De kamer wordt op jouw naam gereserveerd. Eventuele annulerings-kosten zijn dus ook voor je eigen rekening. Omdat het hotel zo snel mogelijk wil weten hoeveel kamers ze voor ons moeten vrijhouden, sluit de aanmelding 15 maart 2023. Reageer dus snel! Na die datum alleen op aanvraag via de contactpersoon.

Reservelijst: We hanteren een reservelijst. Als de reis is volgeboekt kun je je belangstelling voor een eventueel opengevallen plaats aangeven via Anneke, met daarbij je naam en telefoonnummer. Kun je onverhoopt toch niet mee, neem dan contact op met de begeleider. Mogelijk kan iemand van de reservelijst mee.

Details: Nadere details zoals  vertrekpunt, route en horeca worden later bekend gemaakt.

Begeleiders: Anneke van Londen en Jan Bonthond.

Maximum aantal deelnemers: 10

Contactpersoon: Anneke van Londen, af.van.londen@casema.nl

De huisregels voor de fietsactiviteiten zijn hier te vinden.

Aanmelding geldt voor alle drie dagen!

 

Datum/Tijd: wo 24 mei 2023 - vr 26 mei 2023, Hele dag

Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt