Film

In principe elke eerste vrijdag van de maand, staat er een film op het Powerprogramma die wordt gekozen uit het aanbod van films in die week. De filmkeuze komt veelal van onze doorfilmde Power deelnemer Gera Kerssies, maar natuurlijk zijn ook filmtips van andere filmliefhebbers van harte welkom.

Omdat het wekelijkse filmprogramma met aangegeven aanvangstijden pas op maandag namiddag bekend wordt gemaakt door Filmhuis De Lieve Vrouw, kan de gekozen voorstelling pas op maandagavond worden doorgegeven aan onze weblady Hebel Montagne.
Natuurlijk kan afgeweken worden van de ‘vaste‘ vrijdag (-middag of vroege avond). In geval er een bijzondere film gekozen wordt, die nou juist niet op die dag vertoond gaat worden.

De bedoeling is elkaar ca. 15 minuten voor de voorstelling te ontmoeten. Als de film in De Lieve Vrouw is, dan is de afspreekplaats de grote tafel  bij/op de verhoging rechts achterin het Theatercafe en als het om de Vue Bioscoop gaat dan wordt er afgesproken bij het barretje links na de kaartjescontrole. In principe zal Gera zelf aanwezig zijn. Het is ook gebruikelijk om na afloop van de film als Power people gezamenlijk met een glas even na te praten over de film. Het is altijd interessant om mening en beleving van de film uit te wisselen.

Voor filmtips doen we een beroep op bezoekers van onze site om die door te geven aan Gera Kerssies, kerssiesg@kpnplanet.nl.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen