Film

In principe elke eerste vrijdagmiddag van de maand, staat er een film op het Powerprogramma die wordt gekozen uit het aanbod van films in die week.

Ik (Gera) heb een WhatsApp groep in het leven geroepen waar ik je bij kan aansluiten als ik een telefoonnummer van je heb ontvangen.

Op de maandagmiddag voorafgaand aan de eerste vrijdag van de maand maakt De Lieve Vrouw op haar website (filmagenda) de films bekend die die vrijdagmiddag zullen worden vertoond.

Ik kijk dan op dinsdag welke films dat zijn en maak een keuze die ik per whatsapp voorstel. Andere leden van de whatsapp groep kunnen ook een voorkeur aangeven natuurlijk, en dan is het ‘meeste stemmen gelden’. Het is de bedoeling dat we een film gaan zien die tussen 13.00 en 17.00 uur wordt vertoond.

Wanneer je besluit om mee te gaan, laat het dan even weten via de whatsapp. Als je NIET mee gaat, hoef je dat niet te melden.

Het is de bedoeling dat een ieder zelf een ticket koopt en de verzamelplek is ca. 15 min. voor aanvang, bij de grote tafel achterin het Lieve Vrouwcafé.
Het is ook mogelijk om na de film nog even met elkaar wat te drinken en na te praten over de film.

In totaal staan er nu ca. 35 powerdeelnemers in de whatsapp groep!

Wanneer een deelnemer tussentijds een film wil gaan zien en mede-geïnteresseerden zoekt, kan zij/hij dat via de whatsapp bekend maken.

Gera Kerssies, kerssiesg@kpnplanet.nl.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen