Fietsen met Power

Welkom op de informatiepagina van de Power-Fietsgroep

De fietsgroep bestaat uit een aantal enthousiaste fietsliefhebbers die toertochten voor de fiets uitzetten en begeleiden. Deze tochten variëren in lengte en thematiek. Het zijn sportieve activiteiten, waarbij het onderling contact en de gezelligheid even belangrijk zijn.

Meefietsen met een tocht

In het zomerseizoen proberen we maandelijks twee tochten te organiseren. De fietstochten worden als activiteit op de Power website gepubliceerd. Ze worden opgenomen in de agenda en in de Power-nieuwsbrief.

We rijden de tochten met maximaal 10 deelnemers en twee begeleiders. De meeste tochten zijn te fietsen met een ‘gewone’ fiets. Er zijn tochten specifiek gericht op e-bikes, de snelheid ligt hier hoger. Dit wordt aangegeven in de aankondiging.

De Powerfietsgroep beperkt zich tot het organiseren en begeleiden van de fietstochten. Voor andere zaken zijn de deelnemers zelf verantwoordelijk. Dit betekent:

  • Deelname is op eigen risico. Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor de goede werking van zijn eigen fiets.
  • Deelnemer heeft voldoende conditie om de tocht te kunnen fietsen (lengte) en kan daarbij een normale snelheid aanhouden.
  • De organisatie en de begeleiding door de Power fietsgroep is vrij van kosten. Andere kosten zijn voor de deelnemers zelf, zoals: consumpties, toegangsprijzen, veerponten, etc.
  • Het dragen van een fietshelm is niet verplicht, wordt wel geadviseerd.
  • Onder bepaalde omstandigheden kan een fietstocht worden afgelast. Dit is ter beoordeling van de organisator. De deelnemers worden hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

Meedoen in de Fietsgroep

De fietsgroep kan nieuwe leden gebruiken. Dus als je ideeën hebt voor een fietstocht neem contact op. Met de kennis en ervaring binnen de fietsgroep kunnen we er een succesvolle Power activiteit van maken. Ook als je alleen als organisator of als begeleider wilt optreden ben je welkom.

Samenstelling van de fietsgroep

De leden van de Power fietsgroep zijn:
Coby van Rooijen (voorzitter en coördinator Sportief), Anneke van Londen, Jan Bonthond, Piet Verschoor, Tjerk Spriensma, Vera Halleriet, Vincent Rootselaar.

Contactpersoon:

Je kunt contact opnemen met onze voorzitter Coby van Rooijen via cvanrooijen@gmail.com. Tel. 06-28775451.

Volg de aankondigingen in de Power-Agenda !

Versie 19 februari 2024

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen