Ervaren wandelaars gezocht

Wie wil helpen met het organiseren van de Powerwandelingen? Met name bij de lange wandelingen kunnen we versterking gebruiken. Hou je van wandelen en wil je zo nu en dan een wandeling organiseren en begeleiden, meld je dan!

Veel Powerdeelnemers wandelen graag. We kregen vóór de Corona-pandemie makkelijk elke maand twee groepen van twaalf mensen vol voor de lange wandelingen (ca. 17 km) en één voor de middellange wandelingen (ca. 10 km).

Nu vinden we het veiliger met kleinere groepen van maximaal zes personen op pad te gaan. Maar dat betekent dat er minder mensen aan de wandelingen kunnen deelnemen, tenzij we meer begeleiders kunnen inschakelen. Iets voor jou? Neem contact op met een van de coördinatoren van Power Sportief voor meer informatie.

Wil Reijs, (033) 4566568 of (06) 51338832 of e-mail wilreijs@outlook.com

Jet Holleman, (033) 4617277 of e-mail jet.holleman@gmail.com

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen