POWER-SMOELENBOEK

Helaas staan nog veel Power-deelnemers niet in ons ‘Smoelenboek’. Dit ‘Smoelenboek’ bevat foto’s en gegevens van Power-deelnemers en is alleen zichtbaar voor betalende deelnemers (dus niet voor externe bezoekers). Het is niet verplicht om in het smoelenboek te staan, maar het is een prettig hulpmiddel om contact met elkaar op te nemen en elkaar te leren kennen.

Om het smoelenboek in te zien, moet je eerst inloggen. Dit kan via ‘Inloggen’ onder de menuknop Power. Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je op de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen.

Wil je je foto, e-mail-adres en/of telefoonnummer vermelden in het ‘Smoelenboek’, mail dan een foto naar foto@power-amersfoort.nl, dan zorgen wij er voor dat je foto in het smoelenboek komt te staan (goed uitgelijnd!).
Mail ook je e-mailadres en/of telefoonnummer zoals je dat onder de foto vermeld wilt hebben.

Er staan ook verschillende foto’s in het smoelenboek zonder e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je deze gegevens wél toegevoegd wilt hebben, mail deze dan eveneens naar foto@power-amersfoort.nl.

Uiteraard hanteren wij bij het verzamelen van gegevens ons privacybeleid, zie www.power-amersfoort.nl/power/privacybeleid/

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen