Wandelen, alleen of samen

Hopelijk duurt het niet meer zo lang voor we als ‘Power-wandelaars’ weer met een groepje op pad mogen. Maar we hebben nog geen groen licht, dus we kunnen nog steeds niet anders dan alleen of met een maatje op pad gaan. Gelukkig doen velen dat, omdat het leuk is, gezellig en nog gezond ook. Daarom gaan wij door met het aanvullen van ons archief met wandelroutes in en dichtbij Amersfoort. Maak er gebruik van!

Er zijn weer een paar nieuwe routes bijgekomen. Ben je benieuwd of er iets bij zit dat je naar buiten kan lokken, kijk dan op: www.power-amersfoort.nl/wandelarchief/.

Van alle wandelingen is een kaart en een gpx-bestand beschikbaar, van sommige ook een routebeschrijving. Je kunt die documenten alleen downloaden als je deelnemer bent van Power-Amersfoort.
Daarvoor ga je eerst naar de inlogpagina: www.power-amersfoort.nl/power/inloggen/. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kom je op een pagina met vier keuzemogelijkheden. Klik op de keuze Persoonlijke pagina. Klik vervolgens op de knop ‘Wandelingen’, dan krijg je de lijst met wandelingen te zien met de mogelijkheid ze te downloaden.

Heb je nog vragen, mail dan naar Pieter Schellekens: p.schellekens@telfort.nl.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen