Inloggen

Noodzakelijke gegevens

Vul de met een * gemarkeerde velden in. Die zijn nodig om je te kunnen inschrijven als deelnemer.

Dit is de naam waarmee je inlogt in de website.

Het emailadres dat je hier opgeeft zal nooit gecommuniceerd worden met anderen, het is alleen voor intern gebruik. Bijvoorbeeld voor jezelf om te kunnen inloggen op de site of om notificaties (Nieuwsbrief bijvoorbeeld) te krijgen. Andere deelnemers (behalve de webmasters) krijgen dit emailadres niet te zien.

Je combinatie van voor- en achternaam verschijnt in het "smoelenboek" als je daarvoor toestemming geeft onderaan dit formulier.
Het telefoonnummer waarop je het beste te bereiken bent. Dit is verplicht.

Extra gegevens

Het is niet verplicht de onderstaande velden in te vullen. Vul ze alleen in als je daarvoor voelt. Deze gegevens worden aan andere deelnemers getoond in het “smoelenboek”. Dat is alleen zichtbaar voor betalende deelnemers van Power-Amersfoort na inloggen. Externe bezoekers van deze website krijgen ze dus niet te zien.

Gebruik het liefst een vierkant formaat, minimaal 400x 400 pixels. Afwijkende formaten kunnen ertoe leiden dat je foto verkeerd afgeknipt in het smoelenboek getoond wordt.

Waarin ben je geïnteresseerd, wat wil je kwijt aan anderen via deze website? Tijdens de activiteiten kun je natuurlijk meer over jezelf vertellen.

Het emailadres dat u hier opgeeft zal getoond worden aan andere deelnemers. Het is niet verplicht hier iets in te vullen.

Het "smoelenboek" is de lijst met gegevens van deelnemers die zichtbaar is voor alle betalende Power-deelnemers (niet voor externe bezoekers). Het is bedoeld om contact te kunnen opnemen met mensen van Power-Amersfoort. Het is niet verplicht om op die lijst te staan, tenzij je actief bent als coördinator van activiteiten.


Door je aan te melden ga je automatisch accoord met het privacyreglement van POWER-Amersfoort. Je kunt dit nalezen op: https://www.power-amersfoort.nl/power/privacybeleid/

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen