Oproep voor organisator/contactpersoon

Wij als coördinatoren Sociaal willen proberen Powerdeelnemers met dezelfde hobby of favoriete bezigheid samen te brengen in interesse groepen.

Te denken valt hierbij aan schaken, kennis over wijnen delen of een stedentrip met of zonder overnachting, om eens een paar willekeurige voorbeelden te noemen.

Als je belangstelling hebt om jouw hobby of favoriete bezigheid te delen met andere Power deelnemers en je bent bereid hierbij als organisator/contactpersoon te fungeren, schroom dan niet om een mail te sturen naar sociaal@power-amersfoort.nl. Wij nemen dan contact met je op om te overleggen hoe een en ander gerealiseerd kan worden. Zie ook de Power website over het organiseren van een activiteit www.power-amersfoort.nl/power/activiteit-organiseren/

Coördinatoren Sociaal: Joke Warris-Boekholdt en Vincent van Rootselaar