Op 18 september 2022 tijdens het derde Power-lustrum namen we afscheid van Thea Campagne als voorzitter van het Bestuur van Power en we heetten Bertien Houwing als nieuwe voorzitter van harte welkom.

Gon Veltkamp bedankte Thea voor haar inzet niet alleen gedurende de 5,5 jaar als voorzitter, maar ook in de periode daarvoor waarin ze coördinator was. In de periode dat zij voorzitter was groeide Power van ca 150 naar nu bijna 500 deelnemers, wat wel aangeeft dat Power een groot succes is. Thea heeft daar een flinke bijdrage aan geleverd. Thea toonde grote belangstelling voor heel diverse activiteiten. Ze nam deel aan wandelingen, was vaak bij de koffie-ochtenden en de borrels, was bij lezingen en excursies. Enerzijds was zij dan gewoon power-deelnemer, maar anderzijds pikte ze daar ook signalen op waar het bestuur mee verder kon.

Wat ze heel leuk vond was het geven van presentaties bij andere organisaties zoals Rotary, Probus en Humanitas. Met veel enthousiasme vertelde ze daar over de mooie formule van Power: van deelnemers voor deelnemers.

Met het overhandigen van de voorzittershamer gaf zij het voorzitterschap door aan Bertien Houwing. Bertien, oud-wethouder van de gemeente Amersfoort, is al jaren actief binnen Power. Veel Power-deelnemers kennen haar al, andere zullen haar in de komende tijd leren kennen. Haar eerste optreden was als dagvoorzitter van het lustrum. Op www.power-amersfoort.nl/power/organisatie/ is meer over Bertien te lezen.