Vacature Coördinator Sociaal

Vincent van Rootselaar heeft ons laten weten dat hij wil stoppen als coördinator sociaal. Hij heeft in de afgelopen jaren veel voor Power gedaan, niet alleen als coördinator maar ook als actief lid van de lustrumcommissie en lid van de kascommissie. Veel dank Vincent. Gelukkig blijf je wel actief binnen Power!

Het Power-bestuur zoekt nu een nieuwe coördinator die samen met Sylvia van Velzen verantwoordelijk wordt voor het thema Sociaal .

Hierbij een greep uit activiteiten die binnen dit thema vallen:
… Koffieochtenden
… Maandelijkse borrel
… Zomerborrel
… Tuingroep
… Mahjonggroep

Voor informatie over het thema Sociaal kun je contact opnemen met Sylvia van Velzen, sociaal-power-amersfoort.nl. De rol van coördinator is beschreven in www.power-amersfoort.nl/coordinatorschap/. Belangstelling voor de vacature? Laat het weten aan info@power-amersfoort.nl.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen