Aanmelden als nieuwe Power-deelnemer

Geïnteresseerd in de activiteiten van Power-Amersfoort? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan als Power-deelnemer. Als je je aanmeldt, maak je deel uit van het platform dat Power-Amersfoort biedt. Wanneer je de jaarlijkse bijdrage betaald hebt, krijg je ongeveer eens per twee weken een digitale Nieuwsbrief toegestuurd. Als je in december betaalt, is je betaling geldig tot 31 december 2020.

Noodzakelijke gegevens

Vul de met een * gemarkeerde velden in. Die zijn nodig om je te kunnen inschrijven als deelnemer.

Dit is de naam waarmee je inlogt in de website.

Het emailadres dat je hier opgeeft zal nooit gecommuniceerd worden met anderen, het is alleen voor intern gebruik. Bijvoorbeeld voor jezelf om te kunnen inloggen op de site of om notificaties (Nieuwsbrief bijvoorbeeld) te krijgen. Andere deelnemers (behalve de webmasters) krijgen dit emailadres niet te zien.

Je combinatie van voor- en achternaam verschijnt in het "smoelenboek" als je daarvoor toestemming geeft onderaan dit formulier.
Het telefoonnummer waarop je het beste te bereiken bent. Dit is verplicht.

Extra gegevens

Het is niet verplicht de onderstaande velden in te vullen. Vul ze alleen in als je daarvoor voelt. De gegevens zijn alleen in te zien door het webteam en kunnen doorgegeven worden aan het bestuur en de thema coördinatoren als dit nodig is bij de organisatie van activiteiten. Het telefoonnummer en het e-mailadres (indien hieronder ingevuld) worden met de foto getoond in het ‘smoelenboek’ als je daar hieronder toestemming voor geeft.

Gebruik hiervoor het kalendericoontje

Waarin ben je geïnteresseerd, wat wil je kwijt aan anderen via deze website? Tijdens de activiteiten kun je natuurlijk meer over jezelf vertellen.

Het "smoelenboek" is de lijst met gegevens van deelnemers die zichtbaar is voor alle betalende Power-deelnemers (niet voor externe bezoekers). Het is bedoeld om contact te kunnen opnemen met mensen van Power-Amersfoort. Het is niet verplicht om op die lijst te staan, tenzij je actief bent als coördinator van activiteiten.

Gebruik het liefst een vierkant formaat, minimaal 400x 400 pixels. Afwijkende formaten kunnen ertoe leiden dat je foto verkeerd afgeknipt in het smoelenboek getoond wordt.


Door je aan te melden ga je automatisch accoord met het privacyreglement van POWER-Amersfoort. Ook ga je ermee accoord dat we je emailadres gebruiken voor het toezenden van periodieke nieuwsbrieven en eventuele andere mails
Je kunt dit nalezen op: https://www.power-amersfoort.nl/power/privacybeleid/

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen