Aanmelden als nieuwe Power-deelnemer

Geïnteresseerd in de activiteiten van Power-Amersfoort? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan als Power-deelnemer. Als je je aanmeldt, maak je deel uit van het platform dat Power-Amersfoort biedt. Wanneer je de jaarlijkse bijdrage betaald hebt, krijg je ongeveer eens per twee weken een digitale Nieuwsbrief toegestuurd. Als je in december betaalt, is je betaling geldig tot 31 december van het volgende jaar.

Noodzakelijke gegevens

Vul de met een * gemarkeerde velden in. Die zijn nodig om je te kunnen inschrijven als deelnemer.

Dit is de naam waarmee je inlogt op de website. Maak daarom niet iets ingewikkelds of onlogisch, alleen jijzelf en de webbeheerders zien deze gebruikersnaam. Kan achteraf niet meer veranderd worden!

Het e-mailadres dat je hier opgeeft zal nooit gecommuniceerd worden met anderen, het is alleen voor intern gebruik. Bijvoorbeeld voor jezelf om te kunnen inloggen op de site of om notificaties (bijvoorbeeld de Nieuwsbrief) te krijgen. Andere deelnemers (behalve de webmasters) krijgen dit emailadres niet te zien.

Je combinatie van voor- en achternaam verschijnt in het "smoelenboek" als je daarvoor toestemming geeft onderaan dit formulier.
Het telefoonnummer waarop je het beste te bereiken bent. Dit is verplicht.

Extra gegevens

Het is niet verplicht de onderstaande velden in te vullen, maar het wordt wel op prijs gesteld. De gegevens zijn alleen in te zien door het webteam en kunnen doorgegeven worden aan het bestuur en de thema-coördinatoren als dit nodig is bij de organisatie van activiteiten.


Smoelenboek

Het "Smoelenboek" is een lijst van deelnemers met een foto, een mailadres en een telefoonnummer. Deze gegevens zijn zichtbaar voor alle betalende Power-deelnemers (dus niet voor externe bezoekers). Het is bedoeld om contact te kunnen opnemen met mensen van Power-Amersfoort. Het is niet verplicht om op die lijst te staan, tenzij je actief bent als coördinator van activiteiten. Maar elkaar met behulp van een foto leren kennen, is wel zo plezierig.

Geef aan je foto eerst je eigen naam voordat je die uploadt.Gebruik het liefst een vierkant formaat, minimaal 400x 400 pixels.


Door je aan te melden ga je automatisch accoord met het privacyreglement van POWER-Amersfoort. Ook ga je ermee accoord dat we je e-mailadres gebruiken voor het toezenden van periodieke nieuwsbrieven en eventuele andere e-mails
Je kunt dit nalezen op: https://www.power-amersfoort.nl/power/privacybeleid/


Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen